KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : historia kultury sub specie culinaria /

Łeńska-Bąk, Katarzyna.
Katarzyna Łeńska-Bąk.
Opole : Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, 2010.
328 s. ; 21 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 293-317.

Dokument drukowany.
Monografia.

Publikacja dofinansowana ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego
978-83-7395-387-1
Uniwersytet Opolski.
Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk.
613.1/.5
641.5


 



KUCHARSTWO -- historia
ODŻYWIANIE -- historia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Wypożyczalnia (BU.295330) Dostępny 05/10/2023 2000102953301 Zamów
Rekord:
ISBN: