KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa /

Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2001].
486 s. : rys. ; 25 cm.
5
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
W podręczniku przedstawiono główne zagadnienia dotyczące biotechnologii, z uwzględnieniem najnowszych osiągnięć w tej dziedzinie nauki.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej.

Podręcznik akademicki dotowany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej
83-204-2562-X
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Red.
Reps, Arnold Red.
577
579
60
663
664




Materialne podstawy życia. Biochemia. Biologia molekularna. Biofizyka. Chemiczne i fizykochemiczne podstawy zjawisk biologicznych w ujęciu ogólnym.
Mikrobiologia.
Biotechnologia.
Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.

 



BIOTECHNOLOGIA
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- technologia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2424) wypożyczona 16/11/2024 13/11/2023 2003600024245 Zarezerwuj
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2423) Dostępny 17/01/2023 2003600024238 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2421) Dostępny 19/02/2020 2003600024214 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2420) Dostępny 01/07/2020 2003600024207 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2262) Dostępny 2003600022623 Zamów
Rekord: