KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Zmysły a jakość żywności i żywienia /

pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, 2007.
192 s. : fot. (w tym kolor.), tab., wykr. ; 24 cm.
(BIBLIOTECZKA WIEDZY O ŻYWIENIU I ŻYWNOŚCI ; [7])
4
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. [187].

978-83-7160-448-5
Gawęcki, Jan (1944- ) Red.
Baryłko-Pikielna, Nina Red.
612.84/.88
664




Narządy zmysłów.
Przemysł spożywczy.

 



ORGANOLEPTYKA
ŻYWNOŚĆ -- jakość

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.6394) wypożyczona 27/09/2024 12/07/2023 2003600063947 Zarezerwuj
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.6393) Dostępny 19/02/2020 2003600063930 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.6392) Wolny dostęp 11/06/2019 2003600063923 -
Biblioteka Uniwersytecka - Wypożyczalnia (BU.279831) Dostępny 03/08/2020 2000102798315 Zamów
Rekord:
ISBN: