KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa /

pod red. Franciszka Świderskiego ; [aut. Franciszek Świderski et al.].
Wyd. 2.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1999.
383, [1] s. : il. ; 25 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
3
brak wypożyczeń
Wyd. 1 ukazało się pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.

Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.

83-204-2456-9
Świderski, Franciszek (1940- ).
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
664




Przemysł spożywczy.

 



Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości -- podręczniki akademickie.
Żywność -- domieszki -- podręczniki akademickie.
Żywność funkcjonalna -- podręczniki akademickie.
Żywność wzbogacona -- podręczniki akademickie.
Żywność wygodna -- podręczniki akademickie.
Dietetyka
Nauki o żywieniu
Żywność funkcjonalna
Żywność i napoje
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA
ŻYWNOŚĆ WYGODNA

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.8783) Dostępny 19/02/2020 2003600087837 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2970) Dostępny 11/06/2019 2003600029707 Zamów
Biblioteka Uniwersytecka - Wypożyczalnia (BU.232745) Dostępny 11/06/2019 2000102327454 Zamów
Rekord: