KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Koncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczenia zawartości tłuszczu PN-A-79011-4 /

ICS 67.040 ; SKN 1299.

Faktyczna data wydania: 2022.

Zamiast BN-84/8130-04 ; BN-81/8131-03 ; BN-80/8133-03. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.

83-236-1167-X
Polska.
006.3/.8
664.8/.9




Normy.
Konserwowanie produktów spożywczych. Wędzarnictwo. Konserwy i mrożonki owocowe, warzywne, mięsne, rybne. Koncentraty spożywcze

 



Żywność odwodniona.
Normalizacja.

Rodzaj dokumentu:
Norma


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (Mzs.175) Wolny dostęp 2003700001757 -
Rekord: