KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Ogólna technologia żywności /

Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Wyd. 8 uaktualnione.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.
584, [2] s. : rys. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
4
brak wypożyczeń
Bibliogr. s. 566-568. Indeks.

83-204-2889-0
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
664




Przemysł spożywczy.

 



Przemysł rolno-spożywczy -- podręczniki akademickie.
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- technologia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.4673) Dostępny 11/06/2019 2003600046735 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.4672) Dostępny 02/02/2023 2003600046728 Zamów
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (M.4671) Wolny dostęp 11/06/2019 2003600046711 -
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.2969) Dostępny 11/06/2019 2003600029691 Zamów
Rekord: