Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości wody (metod odwoławcza) PN-ISO 1442:2000 /
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 14 czerwca 2000 r. (Uchwała nr 18/2000-o).
Norma oprac. w Normalizacyjnej Komisji Problemowej nr 93 ds. Mięsa i Przetworów Mięsnych. Niniejsza norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 1442:1997 i jest wydana jako identyczna z wprowadzoną normą międzynarodową. ICS 67.120.10. ISO 1442:1997 ; IDT.
Zamiast PN-73/A-82110.
Bibliogr. s. 8.
Dokument drukowany. Norma.
83-236-4887-5
006.3/.8(438)
637
Egzemplarz
miejsce
status
data zwrotu
ostatnia akcja w systemie
kod kreskowy
akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia
(Mzs.112)