KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Chemia żywności praca zbiorowa.1, Główne składniki żywności / [Dokument elektroniczny] :

Główne składniki żywnośc
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
Wydanie I.
Dane tekstowe.
Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2017.
978-83-01-19625-7
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN.
Tytuł z ekranu tytułowego.

Dostępny online.

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

Książka elektroniczna.

Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
Tryb dostępu: Internet.

978-83-01-19625-7
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Staroszczyk, Hanna. (1980- ). Redaktor
Wydawnictwo Naukowe PWN.
543
664




Chemia analityczna.
Przemysł spożywczy.

 



Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.

Rodzaj dokumentu:
Dokument elektroniczny


Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra - https://libra.ibuk.pl/reader/chemia-zywnosci-tom-1-zdzislaw-sikorski-hanna-183860

Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka Dostęp zdalny -
Rekord:
ISBN: