KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Analiza sensoryczna - Metodologia - Ocena produktów żywnościowych przy użyciu metod skalowania PN-ISO 4121:1998 /

Norma opracowana w Normalizacyjnej Komisji Problemowej nr 235 ds. Analizy Sensorycznej.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 10 grudnia 1998 r. (Uchwała nr 52/98-o).
Norma archiwalna.
ICS 67.240.
Zamiast PN-64/A-04022.

Dokument drukowany.
Norma.

Norma jest tł. ang. wersji normy międzynarodowej ISO 4121:1987.

83-236-2556-5
006.3/.8(438)
54 =111
66/69 =111


 



NORMY -- Polska
ORGANOLEPTYKA -- normalizacja
ŻYWNOŚĆ -- badanie -- metody -- normalizacja

Rodzaj dokumentu:
Norma


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (Mzs.129) Wolny dostęp 2003700001290 -
Rekord: