|
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa /
|
|
Bednarski, Włodzimierz
(1943- ).
|
|
pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. |
|
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2009].
|
|
476, [3] s. :
fot., il., rys., wykr. (gł. kolor.) ;
25 cm.
|
|
1
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
Podręcznik przeznaczony dla studentów na kierunkach nauk o żywności i biologiczno-chemicznych.
Wydana przy wsparciu finansowym Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego
|
|
978-83-204-3582-5
|
|
Brzozowski, Bartosz.
|
|
Burda-Muszyńska, Barbara.
|
|
Cukrowska, Małgorzata.
|
|
Darewicz, Małgorzata.
|
|
Dziuba, Jerzy (1944- ) Red.
|
|
Fornal, Łucja (1939-2011) Red.
|
|
577.1
664
|
|
|