KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa /

Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2009].
476, [3] s. : fot., il., rys., wykr. (gł. kolor.) ; 25 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.

Podręcznik przeznaczony dla studentów na kierunkach nauk o żywności i biologiczno-chemicznych.

Wydana przy wsparciu finansowym Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego
978-83-204-3582-5
Brzozowski, Bartosz.
Burda-Muszyńska, Barbara.
Cukrowska, Małgorzata.
Darewicz, Małgorzata.
Dziuba, Jerzy (1944- ) Red.
Fornal, Łucja (1939-2011) Red.
577.1
664




Chemiczne podstawy życia. Biochemia.
Przemysł spożywczy.

 



BIAŁKO SPOŻYWCZE
PEPTYDY
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
ŻYWNOŚĆ -- biochemia

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Wypożyczalnia (M.7189) Dostępny 2003600071898 Zamów
Rekord:
ISBN: