Zawód, praca i bezpieczeństwo pracy w przemyśle mięsnym / Józef Puchajda.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20210914014900.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • NUKAT
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • LUBL 58/MW
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • Ł U/AG
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 276112
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 838501019X Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Puchajda, Józef.
    • 9
    • KHW
    • 515644
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Zawód, praca i bezpieczeństwo pracy w przemyśle mięsnym / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Józef Puchajda.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Olsztyn :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydaw. Wyższej Szkoły Pedagogicznej,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1986.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Wydawnictwo.
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 61592
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-85010-19-X Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 192 s. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3599
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 637.5
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Mięso. Tłuszcze. Rzeźnictwo. Przemysł mięsny. Bekoniarstwo. Wędliny. Mięso i przetwory z drobiu. Dziczyzna.
    • 4
    • UKD2
    • 5367
    • x
    • Poddział wspólny
    • (438)
    • c
    • Dopowiedzenie poddz. wspólnego
    • (Polska).
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 1129
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 331
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Praca.
    • 4
    • UKD2
    • 5367
    • x
    • Poddział wspólny
    • (438)
    • c
    • Dopowiedzenie poddz. wspólnego
    • (Polska).
500 -Uwaga ogólna [ , ]
    • a
    • Uwaga ogólna (NP)
    • U góry str. tyt. inst. sprawcza: Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Olsztynie.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Bezpieczeństwo pracy
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska
    • y
    • Określnik chronologiczny
    • 1945-1990.
    • 9
    • KHW
    • 515670
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Mięso
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • produkcja i handel
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • personel.
    • 9
    • KHW
    • 143711
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Praca
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • wypadki
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska.
    • 9
    • KHW
    • 515669
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie
121065BU.121065-1BUW