Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow.
-
- @
- pole kontrolne
- 20210317020900.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- KIEL 010/BK
-
- b
- Język katalogowania
- pol
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- KIEL 010/BK
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- KIEL 010/BK
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- KIEL 010/KZs
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Przygoda, Beata.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Autor
-
- 9
- KHW
- 508031
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wydanie VII zmienione - 1 dodruk.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- PZWL Wydawnictwo Lekarskie,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2020.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Kunachowicz, Hanna.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- 9
- KHW
- 29157
-
- a
- Nazwa osobowa
- Nadolna, Irena.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- 9
- KHW
- 508030
-
- a
- Nazwa osobowa
- Iwanow, Krystyna.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- 9
- KHW
- 508029
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Wydawnictwo Lekarskie PZWL.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 57488
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 150 stron ;
-
- c
- Format (NP)
- 29x21 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 2709
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 613.2
-
- b
- Dopowiedzenie
- Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
-
- a
- Uwaga ogólna (NP)
- Na stronie tytułowej zaznaczono: wydanie VII zmienione, na stronie redakcyjnej: wydanie VII zmienione - 1 dodruk.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliografia na stronach 143-144. Indeks.
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Posiłki
-
- x
- Określnik rzeczowy
- skład chemiczny
-
- v
- Określnik formalny
- tabele, wykresy.
-
- 9
- KHW
- 508035
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Posiłki
-
- x
- Określnik rzeczowy
- zawartość kalorii
-
- v
- Określnik formalny
- tabele, wykresy.
-
- 9
- KHW
- 508036
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- skład chemiczny
-
- v
- Określnik formalny
- tabele, wykresy.
-
- 9
- KHW
- 508037
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- zawartość kalorii
-
- v
- Określnik formalny
- tabele, wykresy.
-
- 9
- KHW
- 508038
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
500 -Uwaga ogólna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Status udost. | Kierowanie | Data inwentaryzacji | Numer inwentarzowy |
---|---|---|---|
-1 | MW | 2022-04-20 | M.9714 |