Suplementy : wszystko, co musisz wiedzieć, aby bezpiecznie i skutecznie wspierać swój organizm / Paulina Ihnatowicz.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20230607020800.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • SZCZ 010/KW
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • SZCZ 010/KW
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KAT U/DBs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • SZCZ 010/JT
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788324064281 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Ihnatowicz, Paulina.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 522485
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Suplementy : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • wszystko, co musisz wiedzieć, aby bezpiecznie i skutecznie wspierać swój organizm /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Paulina Ihnatowicz.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Kraków :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Znak,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2023.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 53029
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-240-6428-1 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 347, [1] strona ;
    • c
    • Format (NP)
    • 23 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-102
    • 9
    • UKD
    • 522464
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2:664
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Dietetyczne środki spożywcze. Suplementy diety. Żywność wzbogacana. Substancje dodatkowe do żywności
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 305-344.
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Suplementy diety
    • 9
    • KHW
    • 534115
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Probiotyki
    • 9
    • KHW
    • 125934
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Prebiotyki
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dodatki żywieniowe.
    • 9
    • KHW
    • 106142
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Probiotyki
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • zastosowanie w leczeniu.
    • 9
    • KHW
    • 522543
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Probiotyki.
    • 9
    • KHW
    • 125934
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,8]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Okładka
Kierowanie Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji
MCZM.1055172023-09-14
MWM.10552-12023-09-14