Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków / Piotr Tomasik.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20191023021600.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • SZCZ M/HS
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • SZCZ M/HS
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • WR U/MWs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 048/PK
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788365929709 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Tomasik, Piotr
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1937- ).
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 58301
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Zarys nanotechnologii żywności i kosmetyków / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Piotr Tomasik.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa ;
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Katowice :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Naukowe Sophia,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2019.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 527215
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-65929-70-9 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 162 strony :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje (w tym kolorowe) ;
    • c
    • Format (NP)
    • 25 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3843
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664.014
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Skład chemiczny żywności.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-102
    • 9
    • UKD
    • 527204
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 665.5.014
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Skład chemiczny olejków eterycznych, wyrobów perfumeryjnych, kosmetyków
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2962
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 620.3
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Nanotechnologia.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 139-162.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Nanotechnologia.
    • 9
    • KHW
    • 120518
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Nanocząstki.
    • 9
    • KHW
    • 120516
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Nanotechnologia
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • zastosowania przemysłowe.
    • 9
    • KHW
    • 527249
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • biotechnologia.
    • 9
    • KHW
    • 141135
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Nanocząstki
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • zastosowanie w kosmetyce.
    • 9
    • KHW
    • 527248
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,1]
    • 3
    • Wyszczególnienie materiału
    • Spis treści
Data inwentaryzacji Status udost. Numer inwentarzowy Kierowanie
2024-03-11-1BU.323504BUW
2024-03-11-1BU.323505BUW
2024-03-11-1BU.323506BUW
2024-03-11-1BU.323507BUW
2024-05-077M.11532MCZ
2024-05-07-1M.11533MW
2024-05-07-1M.11534MW
2024-05-07-1M.11535MW
2024-05-07-1M.11536MW