Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna / redakcja naukowa: Barbara Juraś-Krawczyk, Elżbieta Woźnicka.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20181115014900.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • KAT U/MB
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • KAT U/MBs
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KAT U/DB
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788374056304 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Jedzenie jako sytuacja edukacyjna i społeczna / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • redakcja naukowa: Barbara Juraś-Krawczyk, Elżbieta Woźnicka.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Łódź :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2015.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
    • 9
    • KHW
    • 92492
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Red.
    • 9
    • KHW
    • 83549
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Wydawnictwo.
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 68098
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-7405-630-4 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 196 s. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 21 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 366
    • 9
    • UKD
    • 1924
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Konsumeryzm. Konsumenci.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 316.7
    • 9
    • UKD
    • 958
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Socjologia kultury. Kulturowy kontekst życia społecznego. Antropologia społeczna. Kultura różnych społeczeństw. Cywilizacja. Podkultury. Subkultury. Kultura masowa. Kultury różnych grup. Dynamika kultury. Akulturacja. Zmiana kulturowa. Rozprzestrzenianie się kultury. Sankcje społeczne. Uspołecznianie zachowań.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 612.3
    • 9
    • UKD
    • 2679
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Trawienie. Odżywianie.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 613.2
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2709
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Higiena odżywiania. Dieta. Dietetyka. Wartość odżywcza.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 641
    • 9
    • UKD
    • 3626
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Żywność. Przyrządzanie potraw.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. przy rozdz.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • aspekt społeczny.
    • 9
    • KHW
    • 515025
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Edukacja żywieniowa.
    • 9
    • KHW
    • 141130
Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Kierowanie
-1303368BU.303368BUW