Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.] \5\.

Opis

Autor:
Cybulska, Emilia Barbara.
Hasło dodatkowe:
Grabowska, Janina (chemia).
Hasło dodatkowe:
Palka, Krystyna.
Hasło dodatkowe:
Rutkowski, Antoni.
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
Hasło dodatkowe:
Synowiecki, Józef.
Hasło dodatkowe:
Wilska-Jeszka, Jadwiga.
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
w roku:
[2007].
Opis fizyczny:
233 s. : il., tab., wykr. 24 cm.
UKD:
543
664
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany.
Podręcznik akademicki.
ISBN:
978-83-204-3272-5

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.5933 Dostępny M.5933 Dostępny 10/06/2019 Zamów
MW M.5932 Dostępny M.5932 Dostępny 26/09/2022 Zamów
BUCZ BU.277665 Wolny dostęp BU.277665 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -