Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia życia / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.

Opis

Hasło dodatkowe:
Witczak, Agata. Redaktor
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
w roku:
2020.
Opis fizyczny:
296 stron : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
614.3
664.014
613.2
338.439
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
ISBN:
978-83-01-21299-5

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):




Hasła przedmiotowe:





Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.316950 Wolny dostęp BU.316950 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -