Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia życia / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
- Hasło dodatkowe:
- Witczak, Agata. Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
- w roku:
- 2020.
- Opis fizyczny:
- 296 stron : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
-
614.3
664.014
613.2
338.439 - Uwagi:
-
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
- ISBN:
- 978-83-01-21299-5
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.316950 Wolny dostęp | BU.316950 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |