Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska.
- Hasło dodatkowe:
- Bączkowicz, Małgorzata. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Fortuna, Teresa (1949- ). Autor
- Hasło dodatkowe:
- Juszczak, Lesław. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Sobolewska-Zielińska, Joanna. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydawnictwo. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie 3 poprawione i uzupełnione.
- Miejsce:
- Kraków :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
- w roku:
- 2018.
- Opis fizyczny:
- 286, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
- 664.017 (075.8)
- Uwagi:
-
Bibliografia na stronach 277-280.
- ISBN:
- 978-83-64758-67-6
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.9294 Dostępny | M.9294 | wypożyczona | 21/09/2025 | Zarezerwuj | ||
MCZ M.9293 Wolny dostęp | M.9293 | Wolny dostęp | - |