Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny ; Małgorzata Bączkowicz, Teresa Fortuna, Lesław Juszczak, Joanna Sobolewska-Zielińska.

Opis

Hasło dodatkowe:
Bączkowicz, Małgorzata. Autor
Hasło dodatkowe:
Fortuna, Teresa (1949- ). Autor
Hasło dodatkowe:
Juszczak, Lesław. Autor
Hasło dodatkowe:
Sobolewska-Zielińska, Joanna. Autor
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). Wydawnictwo. Wydawca
Wydanie:
Wydanie 3 poprawione i uzupełnione.
Miejsce:
Kraków :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
w roku:
2018.
Opis fizyczny:
286, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
664.017 (075.8)
Uwagi:
Bibliografia na stronach 277-280.
ISBN:
978-83-64758-67-6

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.9294 Dostępny M.9294 wypożyczona 21/09/2025 16/09/2024 Zarezerwuj
MCZ M.9293 Wolny dostęp M.9293 Wolny dostęp -