Oznaczenie zawartości wybranych składników mineralnych w próbkach produktów spożywczych metodą płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej (FAAS) / Dorota Bajek ; Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych. Instytut Chemii.

Opis

Autor:
Bajek, Dorota.
Hasło dodatkowe:
Kozłowski, Cezary. Promotor
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza (Częstochowa). Instytucja nadająca stopień
Miejsce:
Częstochowa,
w roku:
2021.
Opis fizyczny:
117, [1] karta : ilustracje ; 31 cm + 1 dysk optyczny (CD-ROM).
UKD:
543.42
547
664.014
Uwagi:
Niepublikowana praca doktorska.
Praca doktorska. Wydruk z komputera.
Promotor: prof. dr hab. Cezary Kozłowski.
Praca doktorska. Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych. Instytut Chemii, 15.07.2021.
Bibliografia na stronach 103-110.

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):



Hasła przedmiotowe:





Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUZS BUrps.215 Dostępny (tylko na miejscu) BUrps.215 Dostępny (tylko na miejscu) Zamów