Oznaczenie zawartości wybranych składników mineralnych w próbkach produktów spożywczych metodą płomieniowej absorpcyjnej spektrometrii atomowej (FAAS) / Dorota Bajek ; Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych. Instytut Chemii.
- Autor:
- Bajek, Dorota.
- Hasło dodatkowe:
- Kozłowski, Cezary. Promotor
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza (Częstochowa). Instytucja nadająca stopień
- Miejsce:
- Częstochowa,
- w roku:
- 2021.
- Opis fizyczny:
- 117, [1] karta : ilustracje ; 31 cm + 1 dysk optyczny (CD-ROM).
- UKD:
-
543.42
547
664.014 - Uwagi:
-
Niepublikowana praca doktorska.
Praca doktorska. Wydruk z komputera.
Promotor: prof. dr hab. Cezary Kozłowski.
Praca doktorska. Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie. Wydział Nauk Ścisłych, Przyrodniczych i Technicznych. Instytut Chemii, 15.07.2021.
Bibliografia na stronach 103-110.
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUZS BUrps.215 Dostępny (tylko na miejscu) | BUrps.215 | Dostępny (tylko na miejscu) | Zamów |