- Tropy:
-
- Kunachowicz, H.
- Źródło:
-
- Kp. Podstawy żywienia człowieka / Hanna Kunachowicz [et al.]. - Warszawa, 1992.
- INP'1997/98
- Instytut Żywności i Żywienia : teraźniejszość i przyszłość / oprac przez L. Szponara. - Warszawa, 1996.
- Rekordy KHW:
-
- Iwanow, Krystyna.
- Nadolna, Irena.
- Przygoda, Beata.
- Opisy bibliograficzne:
-
- Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Przygoda, Beata.
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Przygoda, Beata.
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Przygoda, Beata.
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Przygoda, Beata.
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw / Przygoda, Beata.