Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Sińska, Halina Turlejska.

Opis

Wariant tytułu:
HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor:
Przygoda, Beata.
Hasło dodatkowe:
Kunachowicz, Hanna. Autor
Hasło dodatkowe:
Nadolna, Irena. Autor
Hasło dodatkowe:
Sińska, Beata. Autor
Hasło dodatkowe:
Turlejska, Halina. Autor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Wydanie:
Wydanie III (2023).
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
WSiP,
w roku:
2023.
Opis fizyczny:
415, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
UKD:
641.5
64
Uwagi:
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.
Bibliografia i akty prawne na stronach 392-396.
ISBN:
978-83-02-19066-7

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:





Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.11697 Dostępny M.11697 Dostępny 06/02/2025 Zamów
MCZ M.11698 Wolny dostęp M.11698 Wolny dostęp -