005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
@
pole kontrolne
20110929000000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
a
Instytucja, która sporządziła opis (NP)
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
d
Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
CZĘST 010/Maria Kowalewska
041 -Język dokumentu [0, ]
a
Język tekstu (P)
włoski
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
c
Rodzaj dokumentu
Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
a
Nr kolejny z bazy źródłowej
11088
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
a
Tytuł
Asciano, Rapolano Terme :
b
Ciąg dalszy tytułu (NP)
arte, terme, paesaggio /
c
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
[a cura di Gianni Maramai, Massimo Marini].
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
a
Miejsce wydania (P)
Siena :
b
Nazwa wydawcy (P)
Ente Provinciale per il Turismo di Siena,
c
Data wydania (P)
[1988?].
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
e
Określenie rodzaju współpracy
Red.
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
a
Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
60 s. :
b
Oznaczenie ilustracji (NP)
faks., fot. (gł. kolor.) ;
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
913(450) =131.1
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
a
Symbol klasyfikacji
Czest 10
500 -Uwaga ogólna [ , ]
a
Uwaga ogólna (NP)
U dołu s. tyt. : Ente Provinciale per il Turismo di Siena, Comune di Asciano, Comune di Rapolano Terme, Consorzio per la Promozione e lo sviluppo del Termalismo Sociale.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
a
Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
Bibliogr. s. 60.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Dokument drukowany.
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
a
Uwaga dot. zawartości książki
Przewodnik turystyczny.
692 -Pole lokalne [ , ]
x
Określnik rzeczowy
turystyka
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
PRZEWODNIKI TURYSTYCZNE
692 -Pole lokalne [ , ]
a
Wartość pola
RAPOLANO TERME
x
Określnik rzeczowy
turystyka
Egz.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
Numer inwentarzowy
Status udost.
Kierowanie
29000555 SP.554 -1 BUW