KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20181003000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

165950

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

8372446768

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Podstawy nauki o żywieniu człowieka :
przewodnik do ćwiczeń /
pod red. Wojciecha Roszkowskiego \2\.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 2 popr. i uzup.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo SGGW,
2008.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Roszkowski, Wojciech
(1939- )
Red.

920 -ISBN [ , ]

83-7244-676-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

257, [1] s. :
fot., rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

612.015
2672
UDC-P058
Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy ćw.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

692 -Pole lokalne [ , ]

ODŻYWIANIE
higiena

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
biochemia

Egz.

Kierowanie Numer inwentarzowy Sygnatura Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BUCZBU.304603Dietetyka7304603
MCZM.8801 716008924
MWM.8725 -116008848
MWM.8802 -116008925
MWM.8803 -116008926
MWM.8804 -116008927
MWM.8805 -116008928
MWM.8806 -116008929
MWM.8807 -116008930
MWM.8808 -116008931