|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20181003000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
165950
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
8372446768
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Podstawy nauki o żywieniu człowieka :
|
|
przewodnik do ćwiczeń /
|
|
pod red. Wojciecha Roszkowskiego \2\.
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wyd. 2 popr. i uzup.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo SGGW,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(1939- )
|
|
Red.
|
920 -ISBN [ , ]
|
83-7244-676-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
257, [1] s. :
|
|
fot., rys., tab., wykr. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
612.015
|
|
UDC-P058
|
|
Chemia fizjologiczna. Przemiana materii (metabolizm). Enzymy. Pigment
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
613.1/.5
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. przy ćw.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
ODŻYWIANIE
|
|
higiena
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
biochemia
|
Egz.
Kierowanie
|
Numer inwentarzowy
|
Sygnatura
|
Status udost.
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
BUCZ | BU.304603 | Dietetyka | 7 | 304603 |
MCZ | M.8801 | | 7 | 16008924 |
MW | M.8725 | | -1 | 16008848 |
MW | M.8802 | | -1 | 16008925 |
MW | M.8803 | | -1 | 16008926 |
MW | M.8804 | | -1 | 16008927 |
MW | M.8805 | | -1 | 16008928 |
MW | M.8806 | | -1 | 16008929 |
MW | M.8807 | | -1 | 16008930 |
MW | M.8808 | | -1 | 16008931 |
|