KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20181005000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Iwona,Cichoń
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

16037

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788371607417

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Bezpieczeństwo żywności i żywienia /
pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Poznań :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
2014.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Gawęcki, Jan
(1944- )
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Krejpcio, Zbigniew
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-7160-741-7

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

149 s. :
il. (w tym kolor.) ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5(438)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3(438)

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. [143]- 149.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Opracowanie naukowe.

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
higiena
Polska
21 w.

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
jakość
Polska
21 w.

Egz.

Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
3045827DietetykaBU.304582BUCZ
160089967 M.8873MCZ
16008685-1 M.8562MW
16008686-1 M.8563MW
16008997-1 M.8874MW
16008998-1 M.8875MW
16008999-1 M.8876MW
16009000-1 M.8877MW
16009001-1 M.8878MW