KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20160216000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Norma

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

125426

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości soli kuchennej PN-73/A-82112 /
Polski Komitet Normalizacji i Miar.

246 -Wariant tytułu [ ,0]

Maso i masnye produkty - Opredlenie soderzania chloristogo natria

246 -Wariant tytułu [ ,1]

Meat and meat products - Determination of chloride content

246 -Wariant tytułu [ ,0]

Oznaczanie zawartości soli kuchennej - Mięso i przetwory mięsne PN-ISO 1442:2000

246 -Wariant tytułu [ ,0]

PN-73/A-82112

246 -Wariant tytułu [ ,1]

Viandes et devrives - Determination de la teneur en chlorures

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Polski Komitet Normalizacyjny,
2016.

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

2 s. ;
30 cm.

110 -Hasło główne - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

Polska. Polski Komitet Normalizacji i Miar.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

006.3/.8(438)

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

637
3593
UDC-P058
Produkty pochodzenia zwierzęcego.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 19 czerwca 1973 r. (Dz. Norm i Miar nr 29/1973 poz. 87).

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Norma archiwalna.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Grupa katalogowa 1219.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Norma.

534 -Uwaga dot. podstawy reprodukcji [ , ]

Na podst.: Wyd. 2. - Wydawnictwo Normalizacyjne "Alfa", 1988.

692 -Pole lokalne [ , ]

MIĘSO
badanie
metody

692 -Pole lokalne [ , ]

MIĘSO
jakość
kontrola
normalizacja

692 -Pole lokalne [ , ]

NORMY
Polska

Egz.

Data inwentaryzacji Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Status udost. Kierowanie
2016-02-1516008160Mzs.1137MCZ