005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20160216000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
|
CZĘST 010/Lena, Kamińska-Mazur
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
125426
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości soli kuchennej PN-73/A-82112 /
|
|
Polski Komitet Normalizacji i Miar.
|
246 -Wariant tytułu [ ,0]
|
Maso i masnye produkty - Opredlenie soderzania chloristogo natria
|
246 -Wariant tytułu [ ,1]
|
Meat and meat products - Determination of chloride content
|
246 -Wariant tytułu [ ,0]
|
Oznaczanie zawartości soli kuchennej - Mięso i przetwory mięsne PN-ISO 1442:2000
|
246 -Wariant tytułu [ ,0]
|
PN-73/A-82112
|
246 -Wariant tytułu [ ,1]
|
Viandes et devrives - Determination de la teneur en chlorures
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Polski Komitet Normalizacyjny,
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
2 s. ;
|
110 -Hasło główne - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
006.3/.8(438)
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
637
|
|
UDC-P058
|
|
Produkty pochodzenia zwierzęcego.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji i Miar dnia 19 czerwca 1973 r. (Dz. Norm i Miar nr 29/1973 poz. 87).
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Norma archiwalna.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Grupa katalogowa 1219.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Norma.
|
534 -Uwaga dot. podstawy reprodukcji [ , ]
|
Na podst.: Wyd. 2. - Wydawnictwo Normalizacyjne "Alfa", 1988.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
badanie
|
|
metody
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
jakość
|
|
kontrola
|
|
normalizacja
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
Polska
|
Egz.
Data inwentaryzacji
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Numer inwentarzowy
|
Status udost.
|
Kierowanie
|
2016-02-15 | 16008160 | Mzs.113 | 7 | MCZ |