KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20221012122149.0

006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]

m||||f|||d| ||||||

007 -Forma fizyczna dokumentu elektronicznego [,]

cr cn nnnauaaa

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

Częst 010/LKM
polski
Częst 010/LKM
rda

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

044 -Kraj miejsca wydania [ , ]

Polska

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Dokument elektroniczny

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788301196264
(t.2 druk)

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788301196349
(t.1,2 druk)

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788301196929
(ebook)

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Chemia żywności
[Dokument elektroniczny] :
praca zbiorowa.
2,
Biologiczne właściwości składników żywności /
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

246 -Wariant tytułu [3,0]

Biologiczne właściwości składników żywności

250 -Strefa wydania [ , ]

Wydanie I.

256 -Strefa rodzaju i wielkości dok. elektronicznego [ , ]

Dane tekstowe.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Warszawa :
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
2017.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

525031
Sikorski, Zdzisław E.
(1930- ).
Redaktor

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

525032
Staroszczyk, Hanna.
(1980- ).
Redaktor

710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]

pbl
52648
Wydawnictwo Naukowe PWN.
Wydawca

920 -ISBN [ , ]

9788301196264
(t.2 druk)

920 -ISBN [ , ]

978-83-01-19634-9
(t.1,2 druk)

920 -ISBN [ , ]

978-83-01-19692-9
(e-book)

336 -Typ zawartości [ , ]

rdacontent
Tekst
txt

337 -Typ mediów [ , ]

rdamedia
Komputer
c

338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]

rdacarrier
Dokument online
cr

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
2321
543
Chemia analityczna.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

UDC-P058
3841
664
Przemysł spożywczy.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Tytuł z ekranu tytułowego.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Dostępny online.

504 -Uwaga dotycząca bibliografii [ , ]

Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.

516 -Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych [ , ]

Książka elektroniczna.

538 -Uwaga dot. systemu [ , ]

Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.

538 -Uwaga dot. systemu [ , ]

Tryb dostępu: Internet.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

525067
Żywność
skład chemiczny
podręczniki akademickie.

650 -Hasło przedmiotowe [ , ]

525068
Substancje odżywcze
podręczniki akademickie.

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,0]

https://libra.ibuk.pl/reader/chemia-zywnosci-tom-2-hanna-staroszczyk-zdzislaw-183907
Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra

Egz.

Data wprowadzenia opisu Kierowanie Symbol oddziału pierwotnego Akcesja Status udost.
2024-04-12BUBU-9