005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20221012122149.0
|
006 -Dane kontrolne, dodatkowa charakterystyka dokumentu [,]
007 -Forma fizyczna dokumentu elektronicznego [,]
|
cr cn nnnauaaa
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
Częst 010/LKM
|
|
polski
|
|
Częst 010/LKM
|
|
rda
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
|
Polska
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Dokument elektroniczny
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788301196264
|
|
(t.2 druk)
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788301196349
|
|
(t.1,2 druk)
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
9788301196929
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
|
Chemia żywności
|
|
[Dokument elektroniczny] :
|
|
praca zbiorowa.
|
|
2,
|
|
Biologiczne właściwości składników żywności /
|
|
pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
|
246 -Wariant tytułu [3,0]
|
Biologiczne właściwości składników żywności
|
250 -Strefa wydania [ , ]
|
Wydanie I.
|
256 -Strefa rodzaju i wielkości dok. elektronicznego [ , ]
|
Dane tekstowe.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
Warszawa :
|
|
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Sikorski, Zdzisław E.
|
|
(1930- ).
|
|
Redaktor
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
Staroszczyk, Hanna.
|
|
(1980- ).
|
|
Redaktor
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
|
Wydawnictwo Naukowe PWN.
|
|
Wydawca
|
920 -ISBN [ , ]
|
9788301196264
|
|
(t.2 druk)
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-01-19634-9
|
|
(t.1,2 druk)
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83-01-19692-9
|
336 -Typ zawartości [ , ]
|
rdacontent
|
|
Tekst
|
|
txt
|
337 -Typ mediów [ , ]
|
rdamedia
|
|
Komputer
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
|
rdacarrier
|
|
Dokument online
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
543
|
|
Chemia analityczna.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
UDC-P058
|
|
664
|
|
Przemysł spożywczy.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Tytuł z ekranu tytułowego.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Dostępny online.
|
504 -Uwaga dotycząca bibliografii [ , ]
|
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
|
516 -Typ dokumentu elektronicznego lub uwaga o danych [ , ]
|
Książka elektroniczna.
|
538 -Uwaga dot. systemu [ , ]
|
Wymagania systemowe: komputer/smartfon/tablet z oprogramowaniem umożliwiającym otwieranie plików typu .pdf.
|
538 -Uwaga dot. systemu [ , ]
|
Tryb dostępu: Internet.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Żywność
|
|
skład chemiczny
|
|
podręczniki akademickie.
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
|
Substancje odżywcze
|
|
podręczniki akademickie.
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [4,0]
|
Dostęp pełnotekstowy z komputerów sieci UJD, przez serwer proxy oraz dla użytkowników posiadających kod PIN w bazie IBUK Libra
|
Egz.
Data wprowadzenia opisu
|
Kierowanie
|
Symbol oddziału pierwotnego
|
Akcesja
|
Status udost.
|
2024-04-12 | BU | BU | - | 9 |