|
Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 1, Składniki żywności /
|
|
Cybulska, Emilia Barbara.
|
|
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Emilia Barbara Cybulska [et al.] \5\. |
|
Wyd. 5 zm.
|
|
Dietetyka
|
|
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
|
|
233 s. :
il., tab., wykr. 24 cm.
|
|
3
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
|
|
978-83-204-3272-5
|
|
Grabowska, Janina (chemia).
|
|
Palka, Krystyna.
|
|
Rutkowski, Antoni.
|
|
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
|
|
Synowiecki, Józef.
|
|
Wilska-Jeszka, Jadwiga.
|
|
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
|
|
543
664
|
|
|