|
Chemia żywności : praca zbiorowa.T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /
|
|
Drozdowski, Bronisław.
|
|
pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [et al.] \5\. |
|
Wyd. 5 zm.
|
|
Dietetyka
|
|
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, [2007].
|
|
303 s. :
rys., tab., wykr. ;
24 cm.
|
|
3
|
|
brak wypożyczeń
|
|
Bibliogr. przy rozdz.
Dokument drukowany. Podręcznik akademicki.
|
|
978-83-204-3272-5
|
|
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ).
|
|
Synowiecki, Józef.
|
|
Tomasik, Piotr (1937- ).
|
|
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Red.
|
|
543
664
|
|
|