KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Analiza sensoryczna - Metodologia - Ogólne wytyczne ustalania profilu sensorycznego PN-EN ISO 13299:2010 /

Na wniosek Komitetu Technicznego nr 235 ds. Analizy Żywności Norma Europejska EN ISO 13299:2010 Sensory analysis - Methodology - General guidancy for establishing a sensory profile (ISO 13299:2003) ma status Polskiej Normy.

Wprowadza EN ISO 13299:2010, IDT ; ISO 13299:2003, IDT.
ICS 67.240.

Bibliogr. s. 23-24.

Dokument drukowany.
Norma.

978-83-275-2596-3
006.3/.8(438)
54 =111
66/69 =111


 



NORMY -- Polska
ORGANOLEPTYKA -- normalizacja
ŻYWNOŚĆ -- badanie -- metody -- normalizacja

Rodzaj dokumentu:
Norma


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Nauk Ścisłych, Medycznych i Nauk o Zdrowiu - Czytelnia (Mzs.122) Wolny dostęp 2003700001221 -
Rekord:
ISBN: