Chemia żywności / Piotr Tomasik ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.

Opis

Autor:
Tomasik, Piotr (1937- ).
Hasło dodatkowe:
Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia. Wydawca
Miejsce:
Kraków :
Wydany przez :
Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia,
w roku:
2015.
Opis fizyczny:
152 strony : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
664.014 (075.8)
ISBN:
978-83-936636-5-1

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:

Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.9312 Dostępny M.9312 Dostępny 03/06/2025 Zamów
MCZ M.9311 Wolny dostęp M.9311 Wolny dostęp -