Chemia żywności / Piotr Tomasik ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.
- Autor:
- Tomasik, Piotr (1937- ).
- Hasło dodatkowe:
- Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia. Wydawca
- Miejsce:
- Kraków :
- Wydany przez :
- Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia,
- w roku:
- 2015.
- Opis fizyczny:
- 152 strony : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
- 664.014 (075.8)
- ISBN:
- 978-83-936636-5-1
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.9312 Dostępny | M.9312 | Dostępny | Zamów | |||
MCZ M.9311 Wolny dostęp | M.9311 | Wolny dostęp | - |