Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / redaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych].

Opis

Hasło dodatkowe:
Grzymisławski, Marian. Redaktor
Hasło dodatkowe:
Moszak, Małgorzata. Redaktor
Hasło dodatkowe:
Bajerska-Jarzębowska, Joanna. Autor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydanie:
Wydanie III.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
w roku:
2022.
Opis fizyczny:
XX, 619 stron : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
613.2
615.874
Uwagi:
Tytuł tomu 1: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych, i innych uczelni wyższych realizujących przedmioty z zakresu żywienia, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów i domów opieki.
ISBN:
978-83-01-22286-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:
URL:
Spis treści - https://cybra.lodz.pl/umed-spis-tresci/MN/xx005410648.pdf
Okładka - https://cybra.lodz.pl/umed-okladki/MN/xx005410648.jpg

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.10427 Dostępny M.10427 wypożyczona 16/10/2025 15/04/2025 Zarezerwuj
MW M.10426 Dostępny M.10426 wypożyczona 07/10/2025 04/04/2025 Zarezerwuj
MCZ M.10425 Wolny dostęp M.10425 Wolny dostęp -