Wybrane zagadnienia z chemii żywności z elementami analizy jakościowej / redakcja naukowa Halina Grajeta, Anna Prescha ; autorzy Halina Grajeta [i 5 pozostałych].
- Hasło dodatkowe:
- Grajeta, Halina. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Prescha, Anna. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław). Wydawca
- Miejsce:
- Wrocław :
- Wydany przez :
- Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu,
- w roku:
- 2024.
- Opis fizyczny:
- 319, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
-
664.017
54.061 - Uwagi:
-
Autorzy na stronie redakcyjnej.
Bibliografia przy rozdziałach.
- ISBN:
- 978-83-7055-691-4
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.11614 Dostępny | M.11614 | wypożyczona | 27/03/2026 | Zarezerwuj | ||
MCZ M.11613 Wolny dostęp | M.11613 | Wolny dostęp | - |