Wybrane zagadnienia z chemii żywności z elementami analizy jakościowej / redakcja naukowa Halina Grajeta, Anna Prescha ; autorzy Halina Grajeta [i 5 pozostałych].

Opis

Hasło dodatkowe:
Grajeta, Halina. Redakcja
Hasło dodatkowe:
Prescha, Anna. Redakcja
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich (Wrocław). Wydawca
Miejsce:
Wrocław :
Wydany przez :
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu,
w roku:
2024.
Opis fizyczny:
319, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
664.017
54.061
Uwagi:
Autorzy na stronie redakcyjnej.
Bibliografia przy rozdziałach.
ISBN:
978-83-7055-691-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:
URL:
Spis treści - https://cybra.lodz.pl/umed-spis-tresci/MO/xx005734623.pdf
Okładka - https://cybra.lodz.pl/umed-okladki/MO/xx005734623.jpg

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.11614 Dostępny M.11614 wypożyczona 27/03/2026 24/03/2025 Zarezerwuj
MCZ M.11613 Wolny dostęp M.11613 Wolny dostęp -