Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 2 / Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Marzanna Zienkiewicz.

Opis

Wariant tytułu:
HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor:
Duda, Joanna (hotelarstwo).
Hasło dodatkowe:
Krzywda, Sebastian. Autor
Hasło dodatkowe:
Zienkiewicz, Marzanna. Autor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Wydanie:
Wydanie II (2021).
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
WSiP,
w roku:
2021.
Opis fizyczny:
447, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
UKD:
64
Uwagi:
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.
Bibliografia i akty prawne na stronach 438-446.
ISBN:
978-83-02-19067-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):

Hasła przedmiotowe:







Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.11693 Dostępny M.11693 Dostępny 06/02/2025 Zamów
MCZ M.11694 Wolny dostęp M.11694 Wolny dostęp -