Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 2 / Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Marzanna Zienkiewicz.
- Wariant tytułu:
- HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
- Autor:
- Duda, Joanna (hotelarstwo).
- Hasło dodatkowe:
- Krzywda, Sebastian. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Zienkiewicz, Marzanna. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie II (2021).
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- WSiP,
- w roku:
- 2021.
- Opis fizyczny:
- 447, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
- UKD:
- 64
- Uwagi:
-
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.
Bibliografia i akty prawne na stronach 438-446.
- ISBN:
- 978-83-02-19067-4
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.11693 Dostępny | M.11693 | Dostępny | Zamów | |||
MCZ M.11694 Wolny dostęp | M.11694 | Wolny dostęp | - |