Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). ( w 13 rekordach )

Szczegóły

Tropy:
Źródło:
  1. Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju / Ganna Levytska. - Warszawa, 2011.
  2. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 08.09.2017
  3. Kp. Ćwiczenia z chemii stosowanej w drzewnictwie. Cz. 1 / Hermina Krach, Alicja Jarmutowska. - Warszawa, 1969.
  4. Runoff and sediment yield modelling : proceedings of the International Symposium, RSY-93 Warsaw, Poland, September 14-16, 1993 / ed. by K. Banasik and A. Żbikowski. - Warsaw, 1993.
  5. Stan i kierunki rozwoju rolniczych studiów podyplomowych w Polsce / Jan Wiktor, Kazimierz Molik. - Warszawa, 1971.
Rekordy KHW:
  1. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Koło Oświaty Rolniczej.
  2. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Technologii Drewna.
  3. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej.
  4. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Higieny Zwierząt.
  5. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Inżynierii i Kształtowania Środowiska.
  6. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo.
  7. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Zakład Ichtiobiologii i Rybactwa.
  8. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Koło Leśników-Studentów.
  9. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Ekonomiki i Organizacji Gospodarstw Rolniczych.
  10. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Ekonomiczno-Rolniczy.
  11. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Stowarzyszenie Wychowanków.
  12. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Maszyn Rolniczych i Leśnych.
  13. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Inżynierii Produkcji.
  14. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Leśny.
  15. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Sztuki Krajobrazu.
  16. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Nauk Ekonomicznych.
  17. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Nauk o Zwierzętach.
  18. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Melioracji i Inżynierii Środowiska.
  19. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
  20. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.
  21. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Ogrodniczy.
  22. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Nauk o Żywności.
  23. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Fizjologii Roślin.
  24. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Rolniczy.
  25. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Biblioteka Główna.
  26. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Katedra Użytkowania Lasu i Inżynierii Leśnej.
  27. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Rolnictwa i Biologii.
  28. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydział Techniki Rolniczej i Leśnej.
  29. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).
  30. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa). Wydawnictwo.
  31. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa). Leśny Zakład Doświadczalny (Rogów).
Opisy bibliograficzne:
  1. Ćwiczenia z fizjologii człowieka / Rosołowska-Huszcz, Danuta
  2. Deregulacja w systemie szkolnictwa wyższego / Brzeziński, Jerzy
  3. Diagnoza szkolnictwa wyższego / Antosz, Patrycja.
  4. Ewolucja cywilizacyjnej roli i społecznego odbioru nauki. Cz. 2 /
  5. Finansowanie szkół wyższych ze środków publicznych / Bukowska, Grażyna.
  6. Misja społeczna uniwersytetu w XXI wieku / Chmielecka, Ewa.
  7. Nauka o szkodnikach roślin uprawnych / Boczek, Jan
  8. Ochrona i rekultywacja środowiska / Maciak, Franciszek.
  9. Opis prac nad Programem rozwoju szkolnictwa wyższego do 2020 r. i jego najważniejsze elementy /
  10. Probiotyki : żywność probiotyczna a mikrobion człowieka /
  11. Stosunek do szczepień ochronnych : sceptycyzm wobec nauki /
  12. Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego /
  13. Zmiany klimatu i ich następstwa /