|
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
|
20151021000000.0
|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
CZĘST 010/Iwona,Cichoń
|
|
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
|
Książka
|
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
|
274928
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
|
97883 76415048
|
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
|
(1961- ).
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Zarządzanie jakością żywności :
|
|
systemy, koncepcje, instrumenty /
|
|
Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
|
[Warszawa] :
|
|
Difin,
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
|
(towaroznawstwo).
|
920 -ISBN [ , ]
|
978-83- 7641-504-8
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
|
389 s. :
|
|
il. ;
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
005.6
|
|
UDC-P058
|
|
Zarządzanie. Zarządzanie jakością. TQM.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
614.3
|
|
UDC-P058
|
|
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
|
664
|
|
UDC-P058
|
|
Przemysł spożywczy.
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
|
Bibliogr. s. [369]-377.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Dokument drukowany.
|
505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]
|
Podręcznik akademicki.
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]
|
Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
|
692 -Pole lokalne [ , ]
|
jakość
|
|
zarządzanie
|
Egz.
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
|
Status udost.
|
Sygnatura
|
Numer inwentarzowy
|
Kierowanie
|
304588 | 7 | Dietetyka | BU.304588 | BUCZ |
|