KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20151021000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Iwona,Cichoń
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

274928

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

97883 76415048

100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]

Wiśniewska, Małgorzata
(1961- ).

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Zarządzanie jakością żywności :
systemy, koncepcje, instrumenty /
Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

[Warszawa] :
Difin,
2011.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Malinowska, Ewa
(towaroznawstwo).

920 -ISBN [ , ]

978-83- 7641-504-8

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

389 s. :
il. ;
23 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

005.6
337
UDC-P058
Zarządzanie. Zarządzanie jakością. TQM.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

614.3
2739
UDC-P058
Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. s. [369]-377.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Podręcznik akademicki.

521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [ , ]

Książka adresowana do studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i kierunków pokrewnych.

692 -Pole lokalne [ , ]

PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
jakość
zarządzanie

Egz.

Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
3045887DietetykaBU.304588BUCZ