Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
Opis
Katz, Sandor Ellix (1962- ).
Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2016.
620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cm.
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Zawiera słowniczek pojęć.
ISBN 978-83-65442-48-2
Fermentacja - poradniki.
Żywność fermentowana - poradniki.
BU.307946