Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].

Opis

Katz, Sandor Ellix (1962- ).

    Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
    Białystok : Wydawnictwo Vivante, 2016. 620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cm.
   
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.    
Zawiera słowniczek pojęć.

    ISBN 978-83-65442-48-2


Fermentacja - poradniki.
Żywność fermentowana - poradniki.

   
BU.307946