Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
- Wariant tytułu:
- Art of fermentation :
- Autor:
- Katz, Sandor Ellix (1962- ).
- Hasło dodatkowe:
- Pollan, Michael (1955- ). Wstęp
- Hasło dodatkowe:
- Kotarski, Bartłomiej Marcin. Tł.
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus.
- Miejsce:
- Białystok :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Vivante,
- w roku:
- 2016.
- Opis fizyczny:
- 620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cm.
- UKD:
-
604.4
641.5 - Uwagi:
-
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Zawiera słowniczek pojęć.
Bibliogr. s. 571-575. Indeks.
- ISBN:
- 978-83-65442-48-2
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUW BU.307946 Dostępny | BU.307946 | Dostępny | Zamów |