Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wstępem Michaela Pollana ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].

Opis

Wariant tytułu:
Art of fermentation :
Autor:
Katz, Sandor Ellix (1962- ).
Hasło dodatkowe:
Pollan, Michael (1955- ). Wstęp
Hasło dodatkowe:
Kotarski, Bartłomiej Marcin. Tł.
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus.
Miejsce:
Białystok :
Wydany przez :
Wydawnictwo Vivante,
w roku:
2016.
Opis fizyczny:
620 s., [32] s. tabl. : il. kolor. ; 25 cm.
UKD:
604.4
641.5
Uwagi:
Tytuł oryginału: The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world.
Zawiera słowniczek pojęć.
Bibliogr. s. 571-575. Indeks.
ISBN:
978-83-65442-48-2

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUW BU.307946 Dostępny BU.307946 Dostępny 11/06/2019 Zamów