Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Sińska, Halina Turlejska.
Opis
Przygoda, Beata.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Sińska, Halina Turlejska.
Wydanie III (2023).
Warszawa : WSiP, 2023.
415, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.
ISBN 978-83-02-19066-7 ISBN 978-83-02-19068-1
Odżywianie
Zdrowe odżywianie
M.11697
M.11698