Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Sińska, Halina Turlejska.

Opis

Przygoda, Beata.

    Organizacja żywienia i usług gastronomicznych : zasady żywienia : HGT.12 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Cz. 1 / Beata Przygoda, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Sińska, Halina Turlejska. Wydanie III (2023).

    Warszawa : WSiP, 2023. 415, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
   
Na okładce i stronie tytułowej: reforma 2019.

    ISBN 978-83-02-19066-7     ISBN 978-83-02-19068-1


Odżywianie
Zdrowe odżywianie

   
M.11697   
M.11698