Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.

Opis

    Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.
    Białystok : Temida 2 : przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku, 2024. 258 stron : ilustracje, wykresy ; 25 cm.
    ISBN 978-83-67169-31-8 (oprawa twarda ; Temida 2)


Konsumenci
Odbiór społeczny
Prawo Unii Europejskiej
Prawo żywnościowe
Świadomość ekologiczna
Zanieczyszczenia żywności
Żywność ekologiczna

   
BU.325767