Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.
-
- @
- pole kontrolne
- 20250603090512.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- WA N
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- WA N
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- WA N
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- KR U
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- LUBL KUL
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- GD U
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- OLSZT 003
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- WA 392
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- WA U
-
- b
- Sformalizowany zapis przedziału czasowego od roku 9999 p.n.e. (P)
- d2023
-
- k
- data najwcześniejsza powstania dzieła (NP)
- 2024
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- c
- Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
- Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Białystok :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Temida 2 :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku,
-
- c
- Data wydania (P)
- 2024.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Farhan, Ali Jakub.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Iwaniuk, Piotr.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Kaczyński, Piotr.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Łozowicka, Bożena.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Mroczko, Barbara
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1968- ).
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Orywal, Karolina.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Perkowski, Maciej
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1972- ).
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Socha, Katarzyna.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Zoń, Wojciech.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Uniwersytet (Białystok).
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Stowarzyszenie Absolwentów Wydziału Prawa.
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Wydawnictwo Temida 2.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Uniwersytet (Białystok).
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Wydział Prawa.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 258 stron :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- ilustracje, wykresy ;
-
- c
- Format (NP)
- 25 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
- Książki
-
- a
- postać fizyczna / rodzaj literacki / odmiana piśmiennictwa
- Publikacje naukowe
-
- a
- Czas powstania dzieła
- 2001-
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-102
-
- 9
- UKD
- 535038
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664:631.95
-
- b
- Dopowiedzenie
- Żywność ekologiczna
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 1771
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 351.773
-
- b
- Dopowiedzenie
- Kontrola produktów spożywczych.
-
- 4
- UKD2
- 5383
-
- x
- Poddział wspólny
- (4-67)
-
- c
- Dopowiedzenie poddz. wspólnego
- (Kraje Unii Europejskiej).
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3843
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664.014
-
- b
- Dopowiedzenie
- Skład chemiczny żywności.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 1925
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 366.1
-
- b
- Dopowiedzenie
- Zachowanie się konsumenta. Edukacja konsumenta.
-
- 4
- UKD2
- 5367
-
- x
- Poddział wspólny
- (438)
-
- c
- Dopowiedzenie poddz. wspólnego
- (Polska).
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 235-248.
-
- a
- Tekst uwagi
- Finansowanie: Minister Edukacji i Nauki
-
- a
- Deskryptor chronologiczny
- 2001-
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Konsumenci
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Odbiór społeczny
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Prawo Unii Europejskiej
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Prawo żywnościowe
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Świadomość ekologiczna
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Zanieczyszczenia żywności
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność ekologiczna
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Nazwa geograficzna
- Polska
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło
- Opracowanie
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Hasło
- Raport z badań
-
- 2
- Kod źródła hasła lub terminu
- DBN
-
- a
- Deskryptor ujęciowy
- Prawo i wymiar sprawiedliwości
-
- a
- Deskryptor ujęciowy
- Rolnictwo i leśnictwo
-
- a
- Deskryptor ujęciowy
- Socjologia i społeczeństwo
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
045 -Chronologia treści dzieła [0, ] |
|
046 -Czas powstania dzieła [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
380 -Forma dzieła [ , ] |
|
380 -Forma dzieła [ , ] |
|
388 -Czas powstania – zakresy chronologiczne [1, ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ] |
|
648 -Chronologia treści – zakresy chronologiczne [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ ,7] |
|
651 -Hasło przedmiotowe w formie nazwy geograficznej [ ,7] |
|
655 -Nazwa formy/rodzaju/gatunku [ ,7] |
|
655 -Nazwa formy/rodzaju/gatunku [ ,7] |
|
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ] |
|
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ] |
|
658 -Dziedzina i ujęcie [ , ] |
|
Numer inwentarzowy | Sygnatura | Status udost. | Kierowanie | Data inwentaryzacji |
---|---|---|---|---|
BU.325767 | Dietetyka | 7 | BUCZ | 2025-05-28 |