Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.
- Hasło dodatkowe:
- Farhan, Ali Jakub. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Iwaniuk, Piotr. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Kaczyński, Piotr. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Łozowicka, Bożena. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Mroczko, Barbara (1968- ). Autor
- Hasło dodatkowe:
- Orywal, Karolina. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Perkowski, Maciej (1972- ). Autor
- Hasło dodatkowe:
- Socha, Katarzyna. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Zoń, Wojciech. Autor
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet (Białystok). Stowarzyszenie Absolwentów Wydziału Prawa. Wydawca
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet (Białystok). Wydział Prawa. Wydawca
- Miejsce:
- Białystok :
- Wydany przez :
- Temida 2 : | przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku,
- w roku:
- 2024.
- Opis fizyczny:
- 258 stron : ilustracje, wykresy ; 25 cm.
- UKD:
-
664:631.95
351.773 (4-67)
664.014
366.1 (438) - Uwagi:
-
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 235-248.
Finansowanie: Minister Edukacji i Nauki - ISBN:
- 978-83-67169-31-8 (oprawa twarda ; Temida 2)
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUCZ BU.325767 Wolny dostęp | BU.325767 |
Dietetyka : Dietetyka |
Wolny dostęp | - |