Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, Maciej Perkowski, Katarzyna Socha, Wojciech Zoń.

Opis

Hasło dodatkowe:
Farhan, Ali Jakub. Autor
Hasło dodatkowe:
Iwaniuk, Piotr. Autor
Hasło dodatkowe:
Kaczyński, Piotr. Autor
Hasło dodatkowe:
Łozowicka, Bożena. Autor
Hasło dodatkowe:
Mroczko, Barbara (1968- ). Autor
Hasło dodatkowe:
Orywal, Karolina. Autor
Hasło dodatkowe:
Perkowski, Maciej (1972- ). Autor
Hasło dodatkowe:
Socha, Katarzyna. Autor
Hasło dodatkowe:
Zoń, Wojciech. Autor
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet (Białystok). Stowarzyszenie Absolwentów Wydziału Prawa. Wydawca
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet (Białystok). Wydział Prawa. Wydawca
Miejsce:
Białystok :
Wydany przez :
Temida 2 : | przy współpracy Wydziału Prawa Uniwersytetu w Białymstoku,
w roku:
2024.
Opis fizyczny:
258 stron : ilustracje, wykresy ; 25 cm.
UKD:
664:631.95
351.773 (4-67)
664.014
366.1 (438)
Uwagi:
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 235-248.
Finansowanie: Minister Edukacji i Nauki
ISBN:
978-83-67169-31-8 (oprawa twarda ; Temida 2)

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):





Hasła przedmiotowe:














Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUCZ BU.325767 Wolny dostęp BU.325767 Dietetyka :
Dietetyka
Wolny dostęp -