Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20231030013100.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • OLSZT 003/WO
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • OLSZT 003/WO
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • OLSZT 003/WO
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR U/42AKs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
999 -Numery rekordu źródła [ , ]
    • a
    • Nr kolejny z bazy źródłowej
    • 148199
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8320428890 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Ogólna technologia żywności / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Eugeniusz Pijanowski [et al.].
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wyd. 8 uaktualnione.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2004.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1906-1974).
    • 9
    • KHW
    • 528395
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 56617
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-204-2889-0 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 584, [2] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • rys. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
    • a
    • Tytuł (P)
    • Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
    • a
    • Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
    • Podręczniki Akademickie.
    • p
    • Nazwa części/podserii/sekcji (P)
    • Przemysł Spożywczy
    • 9
    • KHW
    • 528394
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664
    • 9
    • UKD
    • 3841
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Przemysł spożywczy.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. 566-568. Indeks.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Przemysł rolno-spożywczy
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 9
    • KHW
    • 528410
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Technologia żywności
655 -Nazwa formy/rodzaju/gatunku [ ,2]
    • a
    • Hasło
    • Podręczniki [Typ publikacji]
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • PODRĘCZNIKI AKADEMICKIE
692 -Pole lokalne [ , ]
    • a
    • Wartość pola
    • ŻYWNOŚĆ
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • technologia
Status udost. Numer inwentarzowy Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Kierowanie
7M.467116004691MCZ
-1M.467216004692MW
-1M.467316004693MW
-1M.296916002982MW