Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].

Opis

Hasło dodatkowe:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
w roku:
2004.
Opis fizyczny:
584, [2] s. : rys. ; 24 cm.
Seria:
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy )
UKD:
664
Uwagi:
Bibliogr. s. 566-568. Indeks.
ISBN:
83-204-2889-0

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):

Hasła przedmiotowe:





Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.4673 Dostępny M.4673 Dostępny 11/06/2019 Zamów
MW M.4672 Dostępny M.4672 Dostępny 02/02/2023 Zamów
MW M.2969 Dostępny M.2969 Dostępny 11/06/2019 Zamów
MCZ M.4671 Wolny dostęp M.4671 Wolny dostęp 11/06/2019 -