Browarnictwo : przemysł fermentacyjny : podręcznik dla technikum / Tadeusz Pazera, Tadeusz Rzemieniuk.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20230928014700.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • KR 197/RA
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • KR 197/RA
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 197/RA
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 197/RRs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8302069302 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Pazera, Tadeusz.
    • 9
    • KHW
    • 515162
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Browarnictwo : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • przemysł fermentacyjny : podręcznik dla technikum /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Tadeusz Pazera, Tadeusz Rzemieniuk.
246 -Wariant tytułu [3,0]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Przemysł fermentacyjny
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1998.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • 9
    • KHW
    • 515163
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 52547
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-02-06930-2 Find
998 -Inne dane NUKAT [ , ]
    • a
    • Numer systemowy
    • vtls000294693
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 266, [1] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 663
    • 9
    • UKD
    • 3832
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 663.4
    • 9
    • UKD
    • 3835
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Piwo. Słodownictwo. Browarnictwo.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 604.4
    • 9
    • UKD
    • 2639
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Fermentacja.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. [267].
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Piwowarstwo
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki dla szkół średnich.
    • 9
    • KHW
    • 515196
Kierowanie Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Status udost.
MW16008841M.8718-1
MW16008842M.8719-1
MW16008843M.8720-1
MW16008844M.8721-1
MW16008845M.8722-1