Wybrane zagadnienia z chemii żywności : skrypt do ćwiczeń / pod redakcją Teresy Fortuny i Jacka Rożnowskiego ; autorzy Teresa Fortuna, Dorota Gałkowska, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Robert Socha.
-
- @
- pole kontrolne
- 20200922094010.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- Częst 010/LKM
-
- b
- Język katalogowania
- polski
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- Częst 010/LKM
-
- e
- Zasady katalogowania
- rda
-
- a
- Język tekstu (P)
- polski
-
- a
- Kraj miejsca wydania
- Polska
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- c
- Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
- pod redakcją Teresy Fortuny i Jacka Rożnowskiego ; autorzy Teresa Fortuna, Dorota Gałkowska, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Robert Socha.
-
- b
- Ciąg dalszy tytułu (NP)
- skrypt do ćwiczeń /
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wydanie 2 poprawione.
-
- c
- Data wydania (P)
- 2012.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Kraków :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
-
- a
- Nazwa osobowa
- Fortuna, Teresa
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1949- ).
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redaktor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Rożnowski, Jacek.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Redaktor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Gałkowska, Dorota.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- a
- Nazwa osobowa
- Pietrzyk, Sławomir.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- 9
- KHW
- 40531
-
- a
- Nazwa osobowa
- Socha, Robert.
-
- e
- Określenie rodzaju współpracy
- Autor
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 87653
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Wydawnictwo.
-
- e
- Rodzaj współpracy
- Wydawca
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 146 stron :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- ilustracje ;
-
- c
- Format (NP)
- 24 cm.
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczacego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3832
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 663
-
- b
- Dopowiedzenie
- Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
-
- 4
- UKD2
- 5376
-
- x
- Poddział wspólny
- (075.8)
-
- c
- Dopowiedzenie poddz. wspólnego
- (Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3843
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664.014
-
- b
- Dopowiedzenie
- Skład chemiczny żywności.
-
- 4
- UKD2
- 5376
-
- x
- Poddział wspólny
- (075.8)
-
- c
- Dopowiedzenie poddz. wspólnego
- (Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty).
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliografia na stronach 145-146.
-
- 9
- KHW
- 141132
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- analiza.
-
- 9
- KHW
- 141161
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- skład chemiczny.
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
041 -Język dokumentu [0, ] |
|
044 -Kraj miejsca wydania [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0] |
|
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Kierowanie | Status udost. | Numer inwentarzowy | Data inwentaryzacji |
---|---|---|---|
MCZ | 7 | M.9295 | 2020-09-22 |
MW | -1 | M.9296 | 2020-09-22 |