Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / Dominika Jakubowska.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20230509014000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • OLSZT 003/DS
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • OLSZT 003/DSs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788381003674 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Jakubowska, Dominika.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 520733
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Dominika Jakubowska.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Olsztyn :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
    • c
    • Data wydania (P)
    • © copyright 2023.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • b
    • Nazwa jednostki podrzędnej (P)
    • Wydawnictwo.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 53391
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-8100-367-4 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 217, [1] strona :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 1925
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 366.1
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Zachowanie się konsumenta. Edukacja konsumenta.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 1367
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 338.439
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Gospodarka żywnościowa.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 167-188.
536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]
    • a
    • Tekst uwagi
    • Badania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • jakość
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • ocena
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska.
    • 9
    • KHW
    • 520755
Status udost. Data inwentaryzacji Numer inwentarzowy Kierowanie
-12023-06-15BU.321718BUW