Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / Dominika Jakubowska.
- Autor:
- Jakubowska, Dominika.
- Hasło dodatkowe:
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo. Wydawca
- Miejsce:
- Olsztyn :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
- w roku:
- © copyright 2023.
- Opis fizyczny:
- 217, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
-
366.1
338.439 - Uwagi:
-
Bibliografia na stronach 167-188.
Badania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki - ISBN:
- 978-83-8100-367-4
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
BUW BU.321718 Dostępny | BU.321718 | Dostępny | Zamów |