Autentyczność tradycyjnych produktów żywnościowych w decyzjach nabywczych konsumentów / Dominika Jakubowska.

Opis

Autor:
Jakubowska, Dominika.
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo. Wydawca
Miejsce:
Olsztyn :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
w roku:
© copyright 2023.
Opis fizyczny:
217, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
366.1
338.439
Uwagi:
Bibliografia na stronach 167-188.
Badania zrealizaowano w ramach projektu badawczego o nr 2019/03/X/HS4/00198 finansowanego ze środków Narodowego Centrum Nauki
ISBN:
978-83-8100-367-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:

Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUW BU.321718 Dostępny BU.321718 Dostępny Zamów