Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20241127014800.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • KR 048/RW
    • b
    • Język katalogowania
    • pol
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • KR 048/RW
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KR 048/RW
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • KAT U/JPs/d WR 037/EM
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301196257 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1 Find
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788301196349 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1-2 Find
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]
    • a
    • Tytuł
    • Chemia żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • praca zbiorowa.
    • n
    • Oznaczenie części (P)
    • 1,
    • p
    • Nazwa części (P)
    • Główne składniki żywności /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
246 -Wariant tytułu [3,0]
    • a
    • Tytuł (NP)
    • Główne składniki żywności
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie I - dodruk 5.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Naukowe PWN,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2021.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1930- ).
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redaktor
    • 9
    • KHW
    • 525031
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • e
    • Określenie rodzaju współpracy
    • Redaktor
    • 9
    • KHW
    • 525032
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 52648
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-19625-7 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1 Find
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-01-19634-9 Find
    • q
    • Dopowiedzenie
    • t. 1-2 Find
998 -Inne dane NUKAT [ , ]
    • a
    • Numer systemowy
    • vtls005465007
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • XII, [2], 458 stron :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3843
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664.014
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Skład chemiczny żywności.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2511
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 577.1
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Chemiczne podstawy życia. Biochemia.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • skład chemiczny
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki akademickie.
    • 9
    • KHW
    • 525067
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Żywność
    • 9
    • KHW
    • 533423
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Badanie żywności
650 -Hasło przedmiotowe [ ,2]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Dodatki do żywności
655 -Nazwa formy/rodzaju/gatunku [ ,2]
    • a
    • Hasło
    • Podręczniki [Typ publikacji]
Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji Kierowanie
M.11036-12023-11-16MW