Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20240130114526.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • Częst 010/RŁ
    • b
    • Język katalogowania
    • polski
    • e
    • Zasady katalogowania
    • rda
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • Częst 010/RŁ
041 -Język dokumentu [0, ]
    • a
    • Język tekstu (P)
    • polski
044 -Kraj miejsca wydania [ , ]
    • a
    • Kraj miejsca wydania
    • Polska
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 9788381025287 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Wiśniewska, Małgorzata
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1961- ).
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Autor
    • 9
    • KHW
    • 20951
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Kultura bezpieczeństwa żywności : Find
    • b
    • Ciąg dalszy tytułu (NP)
    • istota i narzędzia pomiaru /
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Małgorzata Z. Wiśniewska.
250 -Strefa wydania [ , ]
    • a
    • Oznaczenie wydania (NP)
    • Wydanie 3 uaktualnione i zmienione, Warszawa 2023 (dodruk).
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • CeDeWu,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 2023.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • a
    • Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
    • CeDeWu.
    • e
    • Rodzaj współpracy
    • Wydawca
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 51194
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 978-83-8102-528-7 Find
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 216 stron :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • ilustracje ;
    • c
    • Format (NP)
    • 24 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2739
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 614.3
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Nadzór i kontrola sanitarna. Nadzór nad artykułami spożywczymi i lekami.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-102
    • 9
    • UKD
    • 344
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 005.73
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Kultura organizacyjna.
    • k
    • Dopowiedzenie szczegółowe
    • Biurokracja
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 1771
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 351.773
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Kontrola produktów spożywczych.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-102
    • 9
    • UKD
    • 337
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 005.6
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Zarządzanie jakością. TQM.
    • k
    • Dopowiedzenie szczegółowe
    • Produktywność. Benchmarking. Zarządzanie just-in-time
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliografia na stronach 197-212.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Bezpieczeństwo żywności
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska
    • y
    • Określnik chronologiczny
    • 1990-.
    • 9
    • KHW
    • 526311
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Bezpieczeństwo żywności
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • zarządzanie.
    • 9
    • KHW
    • 526310
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Prawo żywnościowe (prawo europejskie).
    • 9
    • KHW
    • 141154
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Prawo żywnościowe
    • z
    • Określnik geograficzny
    • Polska
    • y
    • Określnik chronologiczny
    • 1990-.
    • 9
    • KHW
    • 526309
Kierowanie Numer inwentarzowy Status udost. Data inwentaryzacji
MCZM.1120872023-12-12