Biochemia żywności : (metody, zadania i testy) / Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra, Marta Dziuba.
-
- @
- pole kontrolne
- 20200108014600.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- OLSZT 003/DS
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- OLSZT 003/DSs
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- OLSZT 003/DS
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- WA M/HB
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Dziuba, Jerzy
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1944-2014).
-
- 9
- KHW
- 529722
-
- a
- Oznaczenie wydania (NP)
- Wyd. 3 popr. i poszerz.
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Olsztyn :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
-
- c
- Data wydania (P)
- cop. 2012.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Dziuba, Marta.
-
- 9
- KHW
- 529724
-
- a
- Nazwa osobowa
- Kostyra, Henryk
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1945-2017).
-
- 9
- KHW
- 529723
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn).
-
- b
- Nazwa jednostki podrzędnej (P)
- Wydawnictwo.
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 53391
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 299, [1] s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. ;
-
- c
- Format (NP)
- 25 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 2511
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 577.1
-
- b
- Dopowiedzenie
- Chemiczne podstawy życia. Biochemia.
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- 9
- UKD
- 3843
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 664.014
-
- b
- Dopowiedzenie
- Skład chemiczny żywności.
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Biochemia
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki akademickie.
-
- 9
- KHW
- 518011
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Żywność
-
- x
- Określnik rzeczowy
- analiza
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki akademickie.
-
- 9
- KHW
- 529732
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
250 -Strefa wydania [ , ] |
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Data inwentaryzacji | Numer inwentarzowy | Status udost. | Kierowanie |
---|---|---|---|
2024-07-02 | BU.324140 | -1 | BUW |